Followers

Sunday, December 27, 2009

akhirnyee

" akhirnye' itu lah title nye . korang inat ape ha ? setelah sekian lame tidak berjumpe dan lepak together , ' akhirnyee ! dapat jugak atyn spend time ciket nan . . . guess who ? she is ruwaidah aka wewe ! *one of my beshfren (: haha . rinduuu wewe ! bukan senang nak jumpe sekarang . maklumla sejak ye pindah sekolah . sekarang pun ye busy gak nan keje . * fuyoh fuyoh ! wewe da masyukk ;D act , kterang met ni secara kebetulan ja . ta plan pape pung . kebetulan wewe baru abesh keje dekat area rumah atyn , then ye kol soh turun lepak teman ye tat bustop sementare tunggu cek abang ye campai untuk bawak ye pulang . padahal time tu atyn ngah layan cite ' cinta balqis ' taw . oke . fine . demi member , miss tan la -___-

da sampai bastop . tersengeh sengeh . ahha . wewe dengan ayu nye lagy anggun berbaju kurung wane kuning ta silap . dudok tat bastop . kterang borak macam macam , gelak gelak la . atoii , lawak ja . haih , maklumla lame ta jumpe sume benda nak cite . sekbek molot atyn 1 . haha . atyn cite pasal cuty g sunway la bowling . wewe lak ye cite pasal ye busy nan keje la . ade ja event ye tat nene . thenn , ye da taw atyn ngan mem g sunway bowling sume . ye usha blog atyn ni . ye cakap ye sedih ek tengok pic ktrang . ye ta de . alorr , wewe jangan la sedeh . kaw kate t kaw nak wat reunion tan ? t ajak la sume . oke ? then kaw ckp sape name yang kaw ta sebut ta yah g . hehe . sape we ?

next , bout " si dia " kaw jangan sedeh pikiyak sume tu . sabar keyh . manusia tan cepat berubah . aku pun taw kaw aim sape . pro ta aku ? hahaha . kaw yang jauh si dia begitu , aku yang dekat , si dia begini . hehe . aku tabah we . kaw taw tan ? aku da cite .* shuttt ! -_____-

wewe , ta silap aku kaw ade niat nak pindah balek sek dese tan ? kalau betoll . aku cuke weyhh ! ;D member kite yang len pun cuke . geng kite pun da berkurang , jepown ta de , adot ta de , timowt ta rapat sangat . just tinggal aku pow yan . silat cam ta bermakne ja :( * menangis . aku rindu nak kite together balik . gelak same same sume . g kem same . olahrage nak kaw sekali 1 team . rumah kuning . tapi tu sume ta mungkin datang balik tan ? aku taw ;((

okeyy wewe , t kalau ade mase kite lepak g . even sekejap . tapi bermakne kot . jepown ntah bile dapat jumpe ye ;(( . wewe , aku sayang kaw wewe . aku mintak maaf taw if selame ni perkenalan aku nan kaw , masa kite dekat atau jauh , susa atau senang , aku wat kaw saket aty , wat kaw mayah ka . sengaja o tidak sengaje ka , wat kaw ade perasaan benci tat aku ka . sorry sangat ! aku pun manusia biase yang selalu wat silap . aku bukan malaikat yang ta penah wat silap . okeyy ! fren forever ! i love and miss you so muchh wewe sayang ! ((:

p/s : rindu nak mam cekodok manis kaw . wat tan ? hee
* cant stop crying ;((

2 comments: