Followers

Wednesday, December 30, 2009

the end year 2009

salam sume ! okey pejam celik pejam celik 2009 akan berakhir and welcome 2010 . cepat betol mase berlalu. alangkah singkatnye umo kite semua ni . haihh , bagy atyn banyak betol kenangan yang manis pahit masham tok year 2009 . ohh , sayang ja nak tinggal . in this year juge atyn kehilangan orang yang amat disayangi . arwah tokyah and arwah ayah su . ya Allah , sedehnye sekali 2 orang da pergi ;(( mase ta kan pusing balik tan ? emm , mase atyn pergi pun ta taw bile * semoge dipanjangkan umo . tidak lupe juge in this year ramai juge artis2 melayu kite yang sudah kembali ke rahmahtulallah such as ustaz asri kumpulan rabbani , yasmin ahmad , and ramai lagy . oke , kite semua yang hidup berdoala agar mereka semua dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman.* AMIN . perkare yang baik dan buruk tok year 2009 akan menjadi kenangan . i'll never forget all memories in this year 2009 . always in my mind .


Terlalu banyak kenangan yang sukar untuk dilupekan . indah indah belaka ! ecehh ! act , sedeh pun ade gak . korang pun same tan ? kalau nak diceritakan pun 1 abad nanti baru abesh * dan dan ja atyn ni -____- haha fuhh ! banyak ya amat . 2009 ni la tahun dimane atyn berade di tingkatan 4 . in class 4 Cekal . permulaan pembelajaran yang agak tough for me . not you * if kite rajin ta susa rite .? moreover , atyn ambik aliran pure sains . dak yah cite la tan . subjek ye fuyoh fuyoh ! such as biology ( biol ) , chemistry ( iron ) , physic ( inertion ) , add math ( bracet hudoh ) , and 6 subjek teras . for me . . its truth what teachers and seniors said " form 4 is not your honeymoon year oke , u'll get difficult , if you be unserius person . yeahhh ! listen here , " when we no longer able to change the situation , we are challenged to change ourselves " . yesh yesh ! do it some thing keyh ! year 2009 ni juge atyn sempat menyambut ulang tahun atyn yang ke - 16 *4 febuary *. masyaallah ! masyaallah ! maknenye ana suda beca la .* alhamdulilah masih dipanjangkan umo lagy . thanks God .


oh Allah race berat sangat nak tinggal kan 2009 ni . suke duka semua ade . after this , kita ta jumpe lagi taun 2009 ni . 2010 ? insyaallah . hee . naik 2010 , there is many things to do . well , 2010 atyn SPM , so kene banyak study la, work hard no more be lazy la fatin ! haha , kurang kan online , sms with atat syg . hehehe . act , banyak g topic topic yang atyn lemah . i'll do the best for my spm . " success will never be a big step in the future , success is a small step taken just now " rite ? yess , i do . insyaallah . go atyn ! go atyn ! haha * semangat + ghairah . i realize that if im going to go to another place in my life , im going to have to do some things differently and and . . . " doing " first requires " thinking " . insyaallah , if i change my thinking , i'll change my actions and . . if i change my actions , im going to change my results ! yesh i do . support me oke . to all my friends , we work together oke , to archive our success and hopefully our dreams will come true . AMIN . love you all . im wanna wish you all Hepy New Year !(:



HAPPY NEW YEAR !



2 comments:

Izaty Iskandar said...

eyt .
name aku ade tak dlm sejarah 2009 kau ?

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

insyaallah ade ustazahh ;D