Followers

Tuesday, May 25, 2010

happy anniversary !







Syukur Alhamdulilahhh (: pejam celik pejam celik , relationship between atyn and ijat da campai 4 taun . cam cepat ja mase ni berlalu tann ? haih . 25 Mei 2006 tarikh ni la atyn nan ijat have been together time form 1 . hahaha , bile inat balik cam kelakar ja duluu kiteorang ni , comel pun ade. hehe ^__^ well , act time f1 kiterang ni masing masing new students kat DTHO tuu , so kiteorang masing masing ta kenal to each other lagi , jadiii , " kiterorang ni couple dulu baru berkawan " . anehh takk ? HAHA


okay lets know our story (:

okayy , first time kiteorang jumpe kat sekolah time ade koko , kelab . time f1 , we are in same the club which is kelab pencegah jenayah . ingat lagi time tu sesi perkenalan taw , lelaki wat 1 baris then perempuan pun wat 1 baris , atyn dok depan sekali dlm barisan and di ikuti my frens syahida , wewe , nurihan , jepown , midah , hmm who else ? ohh sorry i cant remember , at the same time ijat pun dok depan sekali , kirenye kiteorang dok sebelah sebelah la , hehehe ;p . thenn , masing2 kenal kan diri , gentle la laki lu yang mule , so ijat kenalkan la diri ye , tak silap he said like thiss " Assalamualaikim , name saya Muhammad Aizat bin Mohd Nazar dari kelas 1yakin , sekolah lame saye sekolah Gurneyy , blarr blar .... " haa lebih kurang camtu la . hehe , soo , atyn baru taw yang dia ni dak sek gurney , cam dak nakal gak la . hee ;p then atyn lak knal kan diri cam biase . pastu kiteorang kne bahagi bahagi kan kumpulan , takk sangkaa leh lak same kumpulan nan yee , hee ;DD

okay next , ari sabtu ade pasar malm tat rumah atyn depan jj Au2 tuu , dulu atyn salu g pm nan wewe and nuyan . time kat pm ni pun kiteorang leh lak jumpe lagi . fuhh , time jalan jalan cari makanan la jakg ternampak ijat yang berCAP COKLAT tuu nan kerabat ye , act , wewe la nampak dulu ijat ni . wewe said " ehh tynn , tuu bukan ijat ka dak sekolah kite yang same kelab nan kite tuu " haa , yup 1 time kiteorang perasan ijat , ye pun perasan kiterang , hahaha . masing2 cover2 lak . atoii , lawak ja . tak silap time ni wewe pun minat ijat gak KOWT ;P yekaa wewe ? ;p al maklum la ijat hensem kot . am i rite ? hee ;D

next week start sek , time nak naik rehat , rizza kawan ijat ni , perli perli atyn , tiem tu nak naik tangge masuk kelas , rizza said " ehh aitu kan ade orang tu g pm jumpe aizat la " ehhehe . tiem tu malu gile la , da kena perli camtu sure terase . haha . one day kan , rizza cakap " fatin aizat nak no hp awak , ye soh tulis dalam kertas " atynn da la mase tu ta knal sangat ye then tetibe mintak no hp . ayoo . keliru kot time tu . ntah ntah rizza main main ka , saje nak kenekan . jakg rizza g ketas dalam tu ade no ijat , thn ye soh atyn tulis tat kertas no atyn jakg tulis la . thennnn , bile balik on hp ja tengok2 no ijat teros masuk kol ekk . baruu jaa on . bile cakap nan ye ta caye taw tu suare ye , coz before ni ta kenal , suare pun ta cam g . atyn sure ta caye , mane ne taw ye soh kawan kawan ye cakap ka kan . mane la kite taw . suare ye comell kot ;p hehe

at night , ye kol hp atyn gne no umah , gile lame la bergayut , sampi bil melambung , mane tak setiap malam malam ye kol . kat sek ta tegor malu malu . haha . tak lame ye minx couple , atyn mule ta nak , bab time tu ta kenal tetibe nak teros cple kawan pun tak , jakg byk kali ye mintak , atyn confused kot , time tu tan atyn dak baru time tu gentle la ramai laki mintak cple , start dari dak dalam bas sek yg nek bas same atyn sampai dak tat sek mintak cple . * bkn nak action k . tapi kebyakkan dorang ni ramai huruf A . sape taw taw la . hehe ;p atyn tuggu sampai 3 weeks ta silap , baru atyn terima ijat (: tapii bile da cple , atyn pesam kat ijat ta nak ye kecoh kecoh gtaw org , jakg apelak org kate , g pun ade gak gurl yg minat ijat i . who knows ? hehe . my friends and i just know . kalau korang nak taw , kat sek klu atyn jumpe ye kann , atyn larii teros menyorok , bapok malu time tu . memang klu nampk ye kawan kawan atyn gtaw atyn ' eh tyn tyn ijat jat ! " kebetulan mase tu nak p solat , pe lagi lari nyorok masuk bilik wuduk , hahaha . lawakk ja ;D

gentle , gua cakap lu time f1 sumpa kiteorang ni malu malu anjing . haha . ta taw nape . thenn , kiterang start hangout together pun started f2 kot . ahha , lucuu ja bile inat sume ni .

okayy , selame atyn nan ijat ni , for me , ijat memang baik la , dye sangat sangat caring nan atyn , seorang yang penyabar nan kerenah atyn ni , act , its very hard to found guy such as a nice person like himm . sayang sangat kat ijat . soory yunk , ftn wat yunk saket atyn sengaje o tidak sengaje . i never meant to hurt youuuu ! andd thanks for everythings (: last , if we were meant to be . insyaallah , Allah will bless us till the end (:





p/s : 25 mei 2010 , isnin . petang kat sek after abesh kelas tetibe atyn ta chat demam , then dok kat kelas , ijat paggil atyn ta nyaoot , then ye ye cari kat kelas . atyn tido memang ta larat gilee ! pastu ade kelas nadi bio , camne nak dtg ni , tgn atyn lak terseliuh ta leh nak tulis . if pegang pen pun , pow cakap cam orang cacat ja ;D bile ijat dtg tat atyn ,ye pnggil ' babyyy ' tetibe .............. bile atyn bukak mate , atyn ternangis la . i did not know why im cried ;( myb bile ta sihat , dalam panas atyn nangis . act , ye nak jakg mam tat kantin , unfortunetely , i did not feeling very well at time . then ijat soh balik , coz ta chat , fatimah pun suruh . hmm , atyn takot ckgu marah ja . lastly , atyn balik gak pow pun balik , pow cakap ' sambil menyelam minum ar ' hehehe . okay , pulang nek abs kol2 , klu g kls boi , t plg jaln kaki , ta larat la pulak . time nak balik tuu , ijat ckp jap ye nak ambik barang , tgk2 ye belikan burger tok atyn . inat ye plg , ye ta plg pun coz wat rc . thanks btw syg . taw i lapa (: thennnn , ijat tman pow atyn campai bas dtg , baru la ye masuk sek balik . hee , thanks yunk . rajin besol awak ni (: then at nite , ye dtg umah lak . nak tgk atyn ni da oke yom . blom pun . ta larat ja . huh ! pasni takkk nak da deman ! benciii ;( okayy , sorry da ta larat ni . igtg . daa sumee ! soo , u can leave ur kument after read this thank youu <3


last , lagu ni atyn cuke , our future (: hee * AMIN (:



10 comments:

atin said...

aww . so sweet . *jelez* hehe . moge berkekalan .

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

hee , thanks atnn . insyaallah (:

Nur Ruwaidah said...

ko mmg ske kne kn ak eyh tyn... hikk3. minat tu x lerw.. admire rmbut dye jerr..tpy ci nuyan lage2 kn kte.. :D Alhamdulillah..wewey ok jer. btw, ko mmg cocok sama itoo ijat buncit.

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

hehe , tak la . dulu kite f1 ta matang . hahaha . sekrang masing2 da taken . nuyan memang . time tu ye bz nan adek ja ;D haha .
oke thx dear (:

Izzati said...

awww , sweeet jeaaa bce krngn kau atyn!

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

ohh really ? thanks , tapi karangan bm aku ta SEsweet nii . hehe .

MarelFira said...

hai si cantik..first dropping by, first comment here!!
congrats tu you!

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

hai sweetyy ! ohh yeahh thanks (:

iera fiera said...

sweet gila.
u know?
mase ak nan pnjg dulu..
ktrg jdkn korg rollmodel.
konon nk lame mcm korg la.
tp terkandas juga.
hm.so,i let him go jela.

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

yeka iera ? dasyatnyee ko , nad malu aku , ta sngkee , hihi okayy :)