Followers

Friday, October 15, 2010

kelas tambahan BM + webcam + wangse walk ;')



Assalamualaikum semuaa ! (:

MasyaAllah sudah lameee la ana tidak update ini blog , sudah bersawang la , masyaAllah , anaa kene cuci la ! hehe , pembace blog atyngadis semua sihat belaka ka ? hope semua sihat walafiat hendaknye (: agak sibuk buat mase ini , tapii nak gak update blog . banyak gilee cerite nak story tapii aihhhh banyak besol . atyn just nak update yang latest one ni la . okayy ? =,=

hari sabtu , ade kelas tambahan bm nan cikgu nik arni . ta ramai mane pun yang datang , ta kesah la . tapiiiiii beshh taukk ! sebab dapat jumpe nan paizz sayangg ! (: haa ? sape tuu ? scandal baru ka ? ohh tidak ! paiz tuu anak cikgu la nyahh . HAHA . lame ta jumpe dan bertambah rindu sejak balik dari lawatan langkawi airitu . after abesh kelas , untuk melepaskan kerinduan ni , kite orang snap together2 la . dia pun layan , even kechek tapii amboii jangan cakap malu la ;D hehe . * cuke cuke (:


nila paiz sayang ! comell kan ? ye cuke pose wat peace ja dari kat langkawi lg , dayah yang ajaarr (:


hehe , nakk tiruu gakk . haha


paiz ta kesah nak bergambar dengan sape pun , paiz kan comel =,=
anes and sabb (:


fuyooo , ramainyee peminat paiz (:


yeahhh ! bermanjeee ! (:
*i loikeee ;D


hmm , memang sukee mengePeacee ja paiz nii =,=




kasih sayangg , comelllnyeee <3



"i kiss a girl ", hik hik ;')


HAAAAAAAAA , atyn rase saat ni la yang korang akan bantai gelak betape lawaknyee kami berwebcamm ! HAHAHA , mule mule cikgu try ja cane nak berwebcam ni , lastlyy , haa ambik angg banyak gile gambar yang disnapp , lucuuu abesh ! faiz aniss yusraa pow, thanks jady teman berwebcam <3




yaahh , berbunge bungaa ;D



hahaha , muke pelik jaaa =,=



corak corakk , sampai gigi atyn ja ta nampak ;D


hehe , muke cikgu kene sedut pulakk ;D


atyn pun nak gak kene sedutt ;D soo , duduk depan lappy depan2 hehehe


sebutt ' aaaaaaaaaaaa ! ' tak ready sebenarnyee , haha


grrrrr ! ketatnyaa ! saket leherkuu ;P


HAHAHA ,muke atyn ta nampak sangat la ;(



' ehh cik mari lihat berape banyak bacteria dalam molot cik ? ' hahahha scan bacteria , paramecium pun ade daa ;D


zamn dahulu kala *black and white (:



ohhhh belun belunnnn berterbangann ;D



time ni semua pandang camare , sweet smile guys ! <3

haa , cikgu ta readyy , tekezutttt ;D



eee , nape muke begituu atyn niii ;p ghairah sangatt ,



haa ambik ang terbeliak matee , hehe aneee comelll ! ;D


di saat molot macam itik gemboo gemboo ^_^



semua serius , sampai atynn . eee geramnyeee , gigi nak full jaa (:


weee ~ saat gembiraa , candid mase gelakk ,ohh nmpak bahgiaa jaa , anee tunjuk idung yee ;D


pinnnpinnn! ade burung nak melintass , dushhh ! langgar indungg aniss daa , hehe ;D


hahaha , lawakk ja time nii pale paiz cikgu ane dahi atyn kene sedut ,



haha , lihat la wajah mu atynn sekiranye disedutt ;D



diameter molot = 4.5 m , tgk ane yusraa badan mereka memanjangg ;D pale paiz mengecill , hehee



macam sedut vacuum punyaaa ;D


yeahh , im searching youu ! anee , wat gayee dyee !


gaye bebas , paiz minat berwebcam nampak , hahaha




test vocal , amboii , luasnyeee ;D


hehe , ciann paiz atyn letak muke ye depan lappy , semua bantai gelakk , !


lihat la paiz , palenyee membesar , berbentuk segi 3 , yusra malu maluu ;D
anee da terkeluar terus akibat ta tahan gelak hehee


haa , jangan inat sazali samad ja ade muscle camni , atyn pun ade , hahaha ;D


haaduiii , bapak lawak muke paiz jadi kecik ekk , muke atyn nan cikgu jady besar , siott ja yusra nan ane tak nak join ekk ;p


aww , cikgu comelll (: atyn da ilang kawalan nii ;D


waaaaaaaaaaa ! this is meee ! *__*


hehehe , muke paiz cam tahan beyak jaa , ciann yee (: cikgu gelak besaww ;D



haha , tgk cikgu bantai gelak muke paiz cmtuu , comell jaa (:


lorhh , terus ilang da matee ;p



camni la jdy bile atyn nan cikgu ta tahan gelak , time ni ane yusra tgh gelak kan kiterang ;DD


yeahh ! bergabungggg ;D


sumpaa lawakk yang nii , cam alien daa ;D


alien tembam ;D paiz da pening pale daa apela kak fatin nii ;D


alien yang cutee ! (: bapak lawakk deyy ! ;D


aduhh , cikgu da kepenatann ^__^



anee pun nak jugak nan paizz , luucuu meyhh ! nii kembar sorang ane sorang aness ;p


wawawawa , ni alien julingg , kahkahh ;D


ya allah . ni atyn kaa ? hehe ane nak ciumm atynn . wee sukee sukee , dats why pale jady kecikk ;D teruje gilee B)

hahahha okayy , semua picture kat atas tu kat bilik TK , penatt gilee la asyik bantai gelak ja campai nagis nagiss , sape ade webcam ? try la then korang wat la aksi aksi gorilaa , hahaha then mase nak balik cikgu anta , lastlyy , da lalu depan umah , cikgu tanye " nak ikot cikgu g wangse walk tak ? nak bayar bill " hee , atyn cakapla ' boleh jugak , lagi pun ta penah jejak lagi wangse walk tuu , hehehe ^__^ dengan sennag aty atyn n pow follow laa , *ghairah sudaa





kat w.w pun kene captura gak , paiz pun layan , time ni cikgu ngah bayar bill (:


akk , ni atyn yang syok sendiri kaa ? o paizz tak nak pandang cameraa ;D


sempat lagi pose , cikgu da jalan kedepan daa , * beg lappy itu tersangat la berat ^_^


setelah penat berjalan , perut pun lapaa , then cikgu cari tempat makan , huh ! agak mahal la tempat ye , first time pergii , ape tuu THAI HERB (: hee thankss cikguu <3




atyn memang suke klu bab makan , hikhik , alorr paiz meraju pulakkk ;(


mukee bahagia dapat makanan (:




kiterang pun nak muke bahagia gak dapat maknan sedapp (:



waa , cikgu menikmati keindahan tomyamm ,sampai atyn pose ntah ntah cikgu ta perasan , hehe



hee , akhirnyee cikgu perasan gakk , wee ~



apabila sudah kenyanggg , ilex ja cikguu (:
*padahal ayam tu pow yang makan , licin bukan ;p





ni muke lepas melantakkk ;D
* cam same jaa before and after ^___^


hee , pow nan atynn (: ily


alorr , paiz merajuk ta dapt kek BEN 10 SR, kek tu mahal la syg ,


lastlyy , nak gak ye mam nasi pattaya , bace doa lu ye syg , amin (:



bace doa same ibuu yee (:


taraa , ni la aksi paiz bile da dapt makann , comell ! (:


awww , sweet <3



hee , saye memang suke bergambarrr ^_^


hee , kacauu paizzz mam ;p


mukee bahgiaa pluss kenyangg (:


mukee terujaa (",)


i like to smilee <3



hasil seni poww ;D haha


hehehe , cikgu pun kene gakk ;D


pow belaja nak jadi ibuu terbaikk ;p


poww , bukan nak pandang camera , hehehe

haaa pandang pun kaw , hehe syg kaw <3


yeahh ! peace no warr +___+


bersame cikgu nik , thanks cikguu <3


i love youuu <3



poww ,belii pow ' sharing is caring ' hahaha


yeahh , faborattt <3

haihh ,, okayy mintak diri duluu , sumpah besh gile satu ary ni , thanks alot cikgu belanje makan semuaa , paiz kak fatin rinduu awak laa ! thanks for readinggg guys , i love youuuuuuuuuuuu (:
kument la ape yg patutt for improvement ^ __^


19 comments:

diyana said...

fatin..wa...banyaknya gambar..hehe...saya nak bagitau fatin ni...saya da follow blog fatin balik...:)

lagi satu, saya ada tag nama fatin tok join contest mata bulat...link yang saya tag fatin kat bawah ni ye..(^.^)

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/contest-mata-bulat.html

diyana said...

atyn..tag lagi!! hahaha...
kali ni join segmen senyum xnampak gigi pulak..(^.^)

link akak tag awak kat bawah ni..

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/segmen-senyum-tak-nampak-gigi.html

Nasuha Salleh said...

panjangnye entryyyyyyy
hehehe.....
follow ur blog..
nk meriahkn dunia blog kamu =D

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

diyana : hihi tu time webcam kat sek nan cikgu , atyn klu depan camera ta leh benti beraksi hihi lawakk gilee kan cam apee jaaa :)

haaa yeka ? thansk :) tapi cam ta sesuai pun , bukan bulat ni lempeng ja , hahhaha ok sis comel :)

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

diyana : yes yes akak , haa tag lagii ? wah rajinye akak tag atyn , hargai niii , atyn dala xgeti syum nmpak gigi , lawak jaa :D ok thx btw cutie :)

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

nasuha : hihi ni entry lame la akak , t update baru , okat thanks la byk2 , i follow u too :)

Nurul Iman Rosman said...

hahaha! penat akak gelak tengok gambar webcam korang taw!

semua comel-comel je, nak2 si fatin nih <3

fatin nor syafiqah bt zulkefli said...

iman : hihi , taw daaa atyn tengok pun gelak gaban , time depan webcam lagi laaa :D cam org gile jaa , hahaha , hihi thx kak iman :)

diyana said...

fatin!! akak tag lagi nih..hahaha..cian fatin...hehe
kali ni tok join bloglist plak..bloglist nelly the strange..link kat bawah ye...:)


http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

masz amysya said...

cutenyer die..sggh la blog bdk bru ni eh..http://maszamysya.blogspot.com/
tqvm

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

tak cute pun , baise jaa , hihi okay suree :) thx !

aLya said...

uishh..penuh gambar..seronoknya melepak + jalan2.. :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi , seronoklaa ,bersame cikgu bm tersayng . thx sisi comel :)

Nur Zaheera said...

happening okay family you :') suka tenguk !

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

zaheera : awak tu bkn family kite ,cikgu kite n anak yela ,hihi , ntw thx :)

iera sallehuddin said...

banyaknya pix.
aku pown tegelakx2 tgk pix kao :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

iera : ko tergelakk ,aku ni lagi laa , haha lawak kann ?

Izzaty Iskandar said...

anti byk comel laaaaah :D

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

masyallah yekaa ?anti pun baru taw laa . syukrann yaa :D