Followers

Sunday, April 17, 2011

take a note .

assalamualaikum  people ! yow yow ! wass up everybody . hahaha . apa ke hopez atyn ni , senget ! :D see see , tajuk entry  daku , tak leh belar . cam gempak jaa . padahal , euwww ! :P  korang tengok kann wajah rupe blog atyngadis ni  jadi simple ? cam ayammm ja ! kalau korang nak tahu  , blog ni dalam proses dinaik taraf , cehh ! * geli mak . hancur musnah ye wajah yang lame , makaa dengan itu nak buat la wajah yang baru . still searching templete yang cun , melecun , tapi yang jumpe semua melecur , hahaha . nanti da siap , kome kome ni tengok iyoo sendiri . okayyy ? kalau kome semua ni nak komen boleh ja , idok kesah laa ape pung , aye nak tahu ja cantek ka tak wajah baru nanti . pape pun aye  berundur dulu iyo , yang pentingggg sekalii " cangggggggggggihh babe " hahahha :D

taataaaaaaa ! :')

8 comments:

Izzaty Iskandar said...

ahaha , cepat cepat la kome tu edit blog kome ye .
eh betul ke ape aku cko nh ? haha

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

HIHI , BAIK LOO , NANTI FEREE DEN EDIT YOWW :)

lukman rashid said...

best la entri nie.....

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi , besh kaa ? perli ekk ? hihi thankss :)

nabiha said...

lawa la ni..

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi ni da tukarr :) thx :)

Manja (let it be my sweet name) said...

cepat2 edit blog bagi cun :)


Kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia??

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

kite da edit , ni yang baru punye :)