Followers

Monday, May 2, 2011

button like . tekan saja kalau anda suke :)

Assalamualaikum semuaaaa pembace yang comel loteh , kachak bergaye , abe abe jembu batu , jembu air , adek adek mansisss :D hahah! kalau ta jawab dose , kalau jawab sayangg . hihi :) kenal tak ayat tuu ? kalau ta kenal ishh ishh mimang KUNO -_____- 


before that,  korang nampak tak templete blog da tukar ? jeng jeng :D ha maknanyee blog atyn yang dulu di naik taraf sudah pun selesai . okay takkk ? simpleeeeeeeeeee but nicee kan kann ? hihi . :) korang cukee tak new templete ni ? * kalau suke tekan button LIKE , haha . terima kasih teman2 ku kerana menyukainyee :) tak menyesal daku tukar :')

okay lets start , this entry actually nak bagitahu korangg semua , nampak tak , now blog atyn da ade button LIKE tu ha . * sape tak nampak scroll down ke bawah okay . okayy atyn tahu korang nak cakap atyn ni kuno  kann ? what elsee ? purbaa ? whateverla kann . tahu la korang ada da lame button like tuu . atyn ja ketinggalan . tapi actually atyn da lame nak buat . malangnye ta menjadi jadi . see ! see ! kecian kann haa . very pity of mee :( waaaaaaaaa ! chill laa atynn  ! okay dengan bantuan kawan blogger atyn , baru kenal la gak . her name is meera :) . i want to thank you for helping me gurl :) if not , my button LIKE tak menjadi jadi till now okayy , hihi :) thanks againnnn ^,^ kalau sesiapa yang nak bantuan about blog ni , tanyelaah dia . insyaAllah ye boleh tolong . kannnn ? tak ke gituu meera  ? hehehehe .

semenjak dua menjak ade button LIKE ni, semangat berkobah kobah nak mengupdate mule kembali . cehh . al maklum la nak tinok berape jute yang like entry atyn post ni kan ? * jangan nak berjuta sangat la kan atyn oiii , hahaha :D SE je boleh laa dapat ! kalau atyn da rajin mengupdate , korang jangan pulak bosan nak jejak kasih kat blog ni ok ? hehe , mai mai laa singgah , jangan bakor sudah :D panggil backup backup sekali , haha * ketagih hantu kak Limah camni laa . tahuu korang pun same kann ? -___- 

okayy ! wait for my next entry baby . baby pleasee dont gooo , lalalala . jangan lupee yee , kalau suke tekan button LIKE  , kalau ta sukee , tidak mengapee , siape laa ambeee :(


 *jeng jeng , see ! suke bebeno atyn dalam pic . korang suke  sukee takk ? hihi  .haa copat tekan button like :D

24 comments:

alyaclumsy said...

templete comel :D

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi thansk kak alya , comel macam kak alya kann :)

HaNa HoNeY said...

haha....
maju dah de butng like..
^_^

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi , maju ek ? now la ,dulu mundur :D

aqmalazmi said...

Dah tekan

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

thankss :)

D'ya Marshmello said...

huhu,i love this blog..akak, dijemput dtg kat blog d'ya..hehe

http://miss-dya.blogspot.com

Liza Razak said...

saya dah tekan 'like'...ehehe

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

dya : hihi , really ? thanks okayy darl :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

liza : ohh yeeahh thankss awakk :)

arxar said...

okay kite da tekan hehehhe

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi , makaseh sis aza yang comel :)

OreO HitaM said...

Bila nak buat button "Dislik" pulak?

Nasuha Suhada said...

gambar tu comel..nak belon! :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

Hihi , pitcha tu candid ja , btw thanks cantek :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

oreo hitam : haha , kalau ade tolong ajarkan ? :D

cik najihah said...

salam kenal..
singgah datang dari SB..
kalau berminat nak beli pashmina bole
tengok sini

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/pashmina-limited-stock.html

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

cik najihah : okayy ! thankss sebab bagitahu :) suree im comingg ! :)

SYAFIQAHSALEH said...

comey je pic :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

syafiqah : comell ka ? tu candidi je , awak lagii comell :) tq :)

sue. said...

ala...comelnya...meh sini nk peluk...please...

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

sue : awwwwww , manje nyee akak ni :) mailaaaa * blushingg

My MiRa said...

HYE COMEL LAH TUAN BLOG NI HEEGGEGE



blog pown lawo..kepp it up ya dear hehe

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi , kite ta comel laa . blog ja kot comel , btw thankss ya :)