Followers

Friday, August 5, 2011

im still here . anyone miss me ? T,T

Assalamualaikum semuaa ! :) apee habaq korang ? sihat dokk ? siape yang sihat untunglaaa . hihi. atyn now got flu , macam2 penyakit ni , batuk la , aishemen . kat cini cuaca panas tahuk ! haa tahu tak , atyn kat mane now ? atyn kat KMNS , apak diak tuu , habaq mai noo , KMNS stands for KOLEJ MATRIKUKLASI NEGERI SEMBILAN , hihihi okay , i know da berabad , berzaman - zaman atyn tak update blog kann ? pi mai pi mai korang bukak blog atyn , tang tu jugak , benda yang sama ja kann . its bored? im sorry for that , im quite busy right now T.T .actually , banyak sangat nak story moryy taw kat korang . tapi see the leg la , mase tak mengizinkan la :( mesti korang inat atyn da ilang n tak nak involve dalam blog kan ? no no :D im still here :) n i miss my followers :(