Followers

Monday, May 9, 2011

contest blog paling cool :)

assalamulaikum kome kome sekaliann , hihi . sihat dok korang semuaa ? hopefully sihat sihat belaka la yeee :) . atyn ni ha yang tak  sihat T,T sakit tekak sokmo , suare atyn rock macam ramli saripp . * pakk sarippppp , bile kite nak berduet yeee? lalalala :D

macam mane atyn boleh join contest ni ? * cecite cecite haha :D ade orang yang tagged atyn untuk join contest ni . siapa siape ? taraa , kak fiza sayanggg :) , thanks akak , sudi tagged :) btw , ini first contest yang atyn join . before ni tak dapat nak join . too busy ! SORRY  sangat kepade yang tagged atyn hari tuu :( now , ta busy sangat . well mengisi mase lapang before g sambung belajarrr :( then nanti , bersawang , berhabuk la blog atyn ni :(





tak sihat tak sihat pun still lagi nak join contest yang dibuat oleh adek ezah comel :

kalau sesiapa antara kalian yang nak join this contest just go to her blog okay :)

tidak lupe , mestilah mengikut terma dan syarat- syaratnya , hihi

 sambil tuu , boleh tingkatkan followers adek ezah , ramai giloo weyhh :D

mai loo kawan kawan blogger , sertai ramai2 :)

tarikh tutup 1 jun 2011 .

5 mangse tagged atyn :





5. anisss

semoga berjaya ! :)

8 comments:

aNiss :):) said...

thanks tagged aniss ya.. tp blog aniss suam-suam kuku jer.. ngee =)

pissst : atyn nk pergi matrik??? waaaa.. nanti jumpe taw...

FizaFizz said...

good luck atyn! ;)

alyaclumsy said...

akan ku join nnty :D thankss syg

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

faiza : hee , thanks sis * kalau la menang :P

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

alyaclumsy , okay :) welcome sis :)

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

aniss : welocme yunk :) alaa blog atyn pun simlpe ja pung .

yes , insyallah , hihi kannnn
jmpe t .

alyaclumsy said...

knp bukak link tu ta bole? :( sob sob

ShafiqHashim said...

Semoga Berjaya..