Followers

Wednesday, December 21, 2011

ingat anda sorang ja de ? :D

Assalamulaikum semua ! :)


Salam rindu jugak buat kalian :) memang tak tahu nak start macam mane . tangan terbeku , lidah terkelu , telinge membisu , sudah berkurun lamanya atyn tak menghapdate blog ni , Ya Allah seriusly lame gile okayy -.- atyn last update 1 September kot , sekarang tengok kalender , jam  korang dah akhir disember nak masuk tahun baru da , haha ,gile la . lameeee sangat . lately ni agak busy ye , busy mengalahkan CEO , ngehngeh :3 now dah kurang busy . tahu kenape ? next entry atyn story okay , tunggu ! :)

actually , entry untuk hari ini tak delah hebat mane  pun , ko ni bukan la retis atyn nak hebat2 :D haha . sebelum ni atyn asyik layan Facebook ja kan , nak juga tukar angin , bukan buang angin taw korang . ingat korang sorang ja ade ? same tak tajuk kat atas tuu , hihi , so secara rasminya atyn nak bagi tahu , pade 15 Disember 2011  atyn da adeee ........ T W I T T E R ! Hihi , catatan dalam sejarah tuu :) 


okay , tak tekejut beluk pun kan , finena finena ! atyn tahu ramai da ade twitter and atyn yang ketinggalan dek zaman kannn ? T.T its okayy , at least dah ade jugak , finally kann ? syukur sikit , alhamdulilah :) bile da buat teros atyn bagitahu kat kawan2 FB, alhamdulilah dapat sambutan jugak , terima kasih ye kawan2 :) tak sia2 atyn post kat fb :P thank youu so muchhhhhhh ! :D 

ini dia yang atyn post ! :)




okay after da post tu , sesi follow mengfollow bermula and ramai jugak yang dah be my follower , atyn pun follow dorang , kite orang ni saling follow mengfollowingg , hihi . sweet tak sweet tak ? :P mostly yang mane atyn kenal ,atyn akan follow balik , so senang nak tahu perkembangan dorang and  paling penting chit chat la kann ? fabrot tuu ! :D 


seriusly , bile da start layan tweety ni kan ,eh silap twitter nii , hihi  hamboiiii hamboii ! rancak benor haa update status , balas balas status , komen2 nan kawan . rancak giler dari fb . SERIUSLY ! * ceh sangat menekan ye situ :D so i think haa , berbaloi jugak atyn buat twitter ni kan , la bukan apenyer , twitter ni sesuai sangat la kalau yang layanyer orang macam atyn , haha , i mean talkactive persongg :D agree tak ? kalu ade mak joyah pun atyn ajak ye join buat twitter  , haha , kan  kite boleh update status ape yang kite mahu , kadang2 pasal drama tv3 pun haritu kalau boleh nak cerite kan ja kat dalam twitter :D da sudah over pulak nanti semua nak tulis , enough laa ! :) * ni twitter cik atyn janganlah ingat tv mahupun astro  -,-  




selain itu jugak ,dalam rancak macam bolibud tu ,kite juga boleh mendapat ramai kenalan dan kawan baruu :P serta megeratkan silaturahhim sesame manusia,  ceh ayat ko atyn :D kelas ko atyn , bukan maria okay :) mueheheh ,okayy , lastly nak tahu tak ape name twitter atyn ? jommm ! :)




* kalau nak follow tekan , click ja name atyn tu :')


yeahh ! itu dia nama atyn kat twitter . soo , apelah lagi jom FOLLOW jom , mari kite bertwitter ramai2 :) 


THANK YOU EVERYONE ! ;')


 * wait for my next entry taw ! :)




5 comments:

Cik Bhulat said...

ooh, twiter..ingtkan ape tadi..cik bhulat tak de twitter. mls nak buat

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi , alaa , tak leh nak borak chating semua :(

محمد رازيق said...

salam kenal yer. nice blog. free2 jmput singgah blog sy, jmput bc signal kanan??signal kiri??

zulhilmi tempoyak said...

wah....kirenye klu nk ngorat bleh la gune twitter ek..??
opsss...;p

Azree said...

Tahniah, berjaya juga akhirnya memasuki dunia baru, dunia twitter. ;)