Followers

Monday, January 23, 2012

u all might be out of my sight but never out of my mind :)

Assalamualaikum semua :)




aucakkk ! gambar  untuk pembuke bicara :)
jangan benci taw , atyn try senyum takdak gigi
sorry kalau ugly :D



wahh , macam tak percaya da masuk 2012 . atyn baru nak update first entry untuk 2012 , haha sadis gilerr  T.T sekarang da nak akhir bulan Jan kot :D ntah2 mok cik2 yang da mengandung tahun lepas pun ,  da selamat pun bersalin . ketinggalan betol atyn ni haha . Sorry guys , agak busy  , bukan agak . meme busy pun ,  sorryla sape2 yang tunggu atyn update blog ni , since dah masuk belajar tempat baru ni kan , jadual agak pack jugak , huh , okay atyn bukan nak cerite pasal busy atyn , next atyn story lo ye , entry kali ni , atyn nak cerite pasal kawan lame atyn di KMNS :)


 jeng2  , siapekah mereka ? O.O taraaa ni dia , 






* click name meraka untuk mengenali mereka di facebook :) 


Hihi , lorhh nape lak atyn nak cite pasal dorang ni ? siape dorang ni ? anak montori ko jang ? HAHA , no no no , mereka semua ni classmates atyn mase atyn di KMNS :)  kami boleh di katakan rapat la jugak , mereka semua ni rajin bebenor melayan karenah atyn ,bukan setakat karenah ja , malah lawak2 atyn yang mengile tu , haha , kadang2 kacian tengok dorang gelak terbahak2 sampai nanes2 , sakit perut sebab tak menahan dengan lawak atyn , kecuali abe laa , jarang gelak bile depan atyn , dia tu cober2 jerk :D gelak sopan la konon depan atyn :p  al maklonglaa atyn dalam kelas girl yang paling bising , talkactive and penceria practikum S3AP8  * tanpa suare atyn , kelas sunyi . mostly la dorang yg cakap  >,< , and now atyn da takde agak2 sape la yang take over menceriakan practikum tu kan ? hmmm -, - ok tak nak cite , sedehhh plus rinduu  T,T


mereka ni adelah insan yang terpilih taw :P * cehh kembang kempisss kalian lagi2 ABE  kembang letuw :D  alhamdulilah sebenarnya mereka ni da genap 19 tahun dalam bulan Januari dan berlainan tarikh ,* yess , atyn  tak lupe pun bezday korang even kite berjauhan:( da besar la kan senang citee . da matang semua , tapi matang kaa kalian nii ?  hihi yelaa kecik molek belake , comei2 :) . kalau abe tuu meme nampak sangat matang belum sampai umor lagi pun da matang  , hihi jangan mayah ye bey , gurau ja , yang penting ko seorang yang sase :) haha . syukran syukran usia kalian dilanjutkan olehNya  :)



yow yow lets check it up ! 






hihi , ok nilah  asilah , my mek kelate okay , manish kan ? mostly mek2 ni manish2 orangnyer :) serius !  * aww make budu sokmo lorh , make budu cak/cicah teghey haha :D  wah pandai ko atyn cakap kelate ! Dia ni  tinggi da ramping okay . bezday dia pade 21 JANUARI 2012 hari sabtu , atyn sempat wish la jugak , tapi lambat petang kot ,sebab busy sikit nasib tak lupe wish kalau tak mahunyer dia sumbat atyn gune botol budu hahaha :D jangan2 , atyn taw asilah baikk  :D okay pic kat ats ni , if im not mistaken , pic first yang atyn snap dengan dia :) mase ni malu2 sikit , hihi * cehh atyn penahka ko malu2 kalau bab2 snaping ni haha -___- dia ni suke atyn buat lawak  , dah atyn buat lawak dia jugaklaah yang tukang gelaknyerr , awww shoo sweet :* sorry tak dapat nak sambut , cume yang mampu kiriman SMS saje :) 



silahh ! ateng sayangg silah taww <3
 mishhuuu :(
pahni sape tah nak request soh buat lawak lagii -,-







yang kecik molek ni name dia che wan nadhirah , dari terengganu taw , hihi ,  atyn suke panggil yee " chee wanggg " haha , besh taw ! kalau boleh semua nak bubuh G taw HAHA :D bezday dia lak pade 22 JANUARI 2012 . hari ahad . atyn wish through sms ja , kalau dekat da lame g sambut bezday dia kat tganu tuu , mam nasi dagang ka kopok goteh ka haha :D tapii jauhh kot ! sayang la kat dia ni .  see , berturut2 taw bezday dorang ni . atyn nan ye bile cakap suke panggil " sayang2 darling " hihi sweet tak sweet tak ? kiteorang sering bermanje lagi2 kalau ade  ecah aka makkk * click tulisan purple tu klu nak tgk :D  kalau kiterang da start gelak payah benor nak benti , lagi2 che wang gelak , sampai tutup molot kadang2 gelak sampai tak de bunyik da  , padahal mate da berair2 da ,hihi , lawak besol laa :) atyn ingat taw semua kenagan kite , sebab semua tu besh ! :* 




che wangg , ateng sayang che wangg ! 
rindu nak bantai gelak same2 lagi2 bile bergabung nan mak :( 
jangan lupe atynn T.T 
always mishu !
* sebak pulak bile tgk pic kat ats tu lame2 , erat betol ateng pelok mu che wang :( 
seolah2 macam itu peluk yg terakhir :(








yow yow , ni la dia yang atyn cakap abe tu , haha name dia act syollihen , dia ni muke macam artis taw ,cer teka sapee ? haha :D artis tu tredemark dia " amboi2 " haha ,tetttttttttt ! lu pikirla sendirii -,- bezday boy ni pulak hari ni , 23 JANUARI 2012 , hari Isnin , atyn wish dia pagi tadi , dia ingat atyn lupe bezday dia ,dan dia terharuuu kot atyn wish ahhahah :D dia dari Johor tapi asal Perok katenyer , hihi , atyn panggil dia " abe " , i dont know why . name tu lekat sampai sekarang -,- padahal dia ni bukan org kelate , tapi mostly abg2 kelate atyn meme panggil abee :P , tapi dia bukan tuaa pung , sebaye ja , yang bezakan kami cume ketinggian jerkkkkkk >,<  dia ni kalau bab2 ketinggian meme sukee bebonor bahan atynn -,- * sabow2 tyn . contohnyer ,base on photo kat ats tuu , time ni kiterang berdua jadi MC kat rumah anak2 yatim Ampangan tuu , ade ka patut ye ckp bile atyn berucap t ,adek2 tu tak nampak atyn , sebab tempat berucap tu lebih kurang same tinggi ja nan atyn . haha , how dare you ! fine fine ! T.T lagii satu bile dlm kelas kalau kene berdiri , dia perli2 atyn suh duduk sebab bile ye duduk ye same tinggi nan atyn bile atyn berdiri , paham tak korang ? -,- bace slow2 k untuk memahami -,- grr sabo jelah , pape pun , gua tak marah pun ko bey , sebab camera ko selalu menjadi mangse untuk mengambil gambar2 akuu , hahaha  time kasihhhh * sambil ckp mcm Alleycats :D bile da byak snap , baru aku mintak bluetooth :) kan kan ? btw , thanks la selalu tolong aku dalam pelajaran , kdg2 klu aku berdiri tak dapat jawab ko tolong bagi jawapan then aku dpt duduk , and same gak , time tuto chem , cg suh ko wat solution kat whiteboard . ko tak buat latihan tu, then aku tolong bg ketas tuto chem aku kat ko :P selamat la ko time tu hahah , okay byk lak citer aku pasal ko kan  haha :D 



beyy , hee aku sygg ko jugak as kawan aku :)
thanks for everything yow ! 
ehh camera ko tak rindu ka nak snap pic aku yg comei ni , hahah >,< 
yeah since aku pindah , ko da takde da dengar suare aku panggil ko " abeee " T.T
ko jangan lupe aku taw :D


 p/s : *tarikh lahir korang dalah berturut2  , lagi indah kalau disambut sekali kan ? :) 





MY WISHES FOR U ALL ! 


Happy Bezday !
SEMOGE DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI , 
SEMOGE BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT
MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU
BILE DA BERJAYE AMBIK DEGREE TERUSKAN PERJUANGAN KORANG OK , 
JANGAN BERANI LUPEKAN ATYN YOWW .
ATYN SAYANGKAN KORANG ,
RASE BERUNTUNG DAPAT MENGENALI KALIAN :) 
JAGE DIRI KALIAN BAIK2 YER 
INSYAALLAH ADE REZEKI UMUR YANG PANJANG ATYN DATANG KMNS :) 






my classmates S3AP8 
with bonda tersayang 
under club Youth Garden 





seriusly , I MISS ALL OF YOU  !!!!! :((




4 comments:

Si qusowt said...

knangan terindah kan?
:D

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

hihi yeshhh sangatt indahh ! :) macehh mer :)

Nur Aischa said...

wahh seronoknya, smua kwn2 akak birthday berturut2. lagi2 si abe tu sama dgn kita lah. hahah

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

echa : hihi ,kann tak sangke lak ,akak baru perasan :) oh yeka syg , hepy belated bezday dear <3